Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ζουμ
Φόρτωση χαρτών
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Άνοιγμα χάρτη
Άτομα
Ενήλικες
Ηλικίες 13 και άνω
0
Παιδιά
Ηλικίες 2 έως 12
0
Βρέφη
Κάτω των 2 ετών
0
Κλείσιμο

Section Title

Report Abuse

project_karta_SKAFIDAS
0 0 Reviews
Ποιο γνωστά

SKAFIDAS RENTAL CARS

Η εταιρεία SKAFIDAS RENTAL CARS δραστηριοποιείται στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, εδρεύοντας στη Λήμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Ατσική. Με πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου, διακρινόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ενώ η αναπτυξιακή πορεία της SKAFIDAS RENTAL CARS συνεχίζεται. Φιλοσοφία μας, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, για τους οποίους είμαστε διαθέσιμοι όποτε μάς χρειαστούν, 24 ώρες το 24ωρο. 

Διαθέτουμε έναν ολοκαίνουριο στόλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, που πληροί τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Στόχος μας, όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχούς λειτουργίας μας, είναι να καλύψουμε τις ανάγκες μετακίνησής σας, με πρώτιστο μέλημά μας την ασφάλειά σας! Κατά την επίσκεψη και παραμονή σας στο νησί της Λήμνου, είτε για ιδιωτικούς λόγους, είτε για επαγγελματικούς, επισκεφθείτε τη SKAFIDAS RENTAL CARS. Θα καλύψετε, πλήρως, τις ανάγκες μετακίνησής σας στο νησί, με τα πλέον ασφαλή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευθείτε. Κατόπιν σχετικής συνεννόησης, παραδίδουμε το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε σημείο του νησιού μάς υποδείξετε, φροντίζοντας για τη διευκόλυνσή σας. 

Η Λήμνος κρύβει πολλές ομορφιές, που αξίζει να ανακαλύψετε! Εκτός από την Ατσική, οι μεγαλύτερες οικιστικές περιοχές του νησιού είναι η Μύρινα, η Ν. Κούταλη και το Μούδρο. Με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της SKAFIDAS RENTAL CARS, μπορείτε να γνωρίσετε το νησί, με άνεση και ασφάλεια. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε σημαίνοντες αρχαιολογικούς χώρους, όπως τα Καβείρια, το Κάστρο της Μύρινας, την Πολιόχνη και το Αρχαίο Θέατρο της Ηφαιστίας. Και, φυσικά, κατά τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις στη Λήμνο, μην αμελήσετε να γνωρίσετε όλες τις φημισμένες παραλίες του νησιού, τον Κότσινα, τον Άη Γιάννη, το Ρωμέικο Γιαλό, τον Εβγάτη, το Φαναράκι. 

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της SKAFIDAS RENTAL CARS είναι στη διάθεσή σας και, μάλιστα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Σας περιμένουμε, για να σας εξυπηρετήσουμε. Και, φυσικά, μην ξεχάσετε το δίπλωμά σας… 

Video

Location

Contact Information

Phone
Phone 2
Zip/Post Code
Ατσική, Λήμνος, ΤΚ 814 01

Author Info

admin

Member since 2 years ago
View Profile

Contact Listings Owner Form

SKAFIDAS RENTAL CARS 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »