Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ζουμ
Φόρτωση χαρτών
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Άνοιγμα χάρτη
Άτομα
Ενήλικες
Ηλικίες 13 και άνω
0
Παιδιά
Ηλικίες 2 έως 12
0
Βρέφη
Κάτω των 2 ετών
0
Κλείσιμο

Section Title

Report Abuse

euroulis-eurocamp
0 0 Reviews
Ποιο γνωστά

ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΘΑΣΟΥ

Η Ευρωκατασκήνωση Θάσου ιδρύθηκε το 1980 και είναι  από τις παλαιότερες  παιδικές κατασκηνώσεις της  Βόρειας  Ελλάδας. Από τότε λειτουργεί  στην πιο ιδανική τοποθεσία για διαμονή και αναψυχή παιδιών και εφήβων. Βρίσκεται στο 3ο χλμ. Λιμένα – Παναγίας, σε έκταση 60 στρεμμάτων ασύγκριτου φυσικού περιβάλλοντος, στην πιο κατάφυτη και δροσερή περιοχή του νησιού, σε έναν απίστευτο συνδυασμό πλούσιας βλάστησης, υγρού στοιχείου και πανοραμικής θέας  με πεύκα, πλατάνια, καστανιές, ελιές και κάθε είδους βλάστηση καθώς και ρυάκια με γάργαρο νερό που αναβλύζουν από δικές μας πηγές. Νερό και πράσινο σε απίστευτο συναγωνισμό. 

Χιλιάδες ευρωκατασκηνωτές  ηλικίας 6 έως 16 ετών όλα αυτά τα χρόνια από τη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως  από την Κεντρική , Ανατολική Μακεδονία και Θράκη  πέρασαν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, τη Θάσο. Περιπλανήθηκαν σε συναρπαστικές πεζοπορείες στις πλαγιές του Υψαρίου, κολύμπησαν στα καταγάλανα νερά  της Χρυσής Αμμουδιάς, περπάτησαν σε υπέροχα μονοπάτια γύρω από την κατασκήνωση και μέχρι το γραφικό χωριό της Παναγιάς και ξεναγήθηκαν στα αρχαία απομεινάρια της ζωντανής ιστορίας της Μακεδονίας μας. Είπαν τραγούδια της φιλίας και της αγάπης σε μαγευτικές φεγγαρόλουστες Αυγουστιάτικες νύχτες! Τραγούδησαν στον ήχο της κιθάρας και χόρεψαν στον ρυθμό της μουσικής στο μοναδικό …θεατράκι στην ψυχαγωγία. Γέλια, φωνές, κραυγές κατασκηνωτικές.

Location

Contact Information

Address
Θάσος - Ποταμιά, Θάσος, Δήμος Θάσου, Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, 640 04, Ελλάδα
Phone
Zip/Post Code
Γ.Παπανδρέου 38 , Θεσσαλονίκη 54646

Author Info

admin

Member since 2 years ago
View Profile

Contact Listings Owner Form

ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΘΑΣΟΥ 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »