Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ζουμ
Φόρτωση χαρτών
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Άνοιγμα χάρτη
Άτομα
Ενήλικες
Ηλικίες 13 και άνω
0
Παιδιά
Ηλικίες 2 έως 12
0
Βρέφη
Κάτω των 2 ετών
0
Κλείσιμο

Section Title

Report Abuse

αρχείο λήψης

POTOS CAR RENTALS

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Θάσο από το 1988!

Η Potos Car Rentals είναι μια εδραιωμένη εταιρεία στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργεί από το 1988 στο νησί της Θάσου. Είμαστε μια αξιόπιστη επιχείρηση που καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των επισκεπτών που επιθυμούν να γνωρίσουν το όμορφο νησί της Θάσου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Στην Potos Car Rentals, κύριο μέλημα μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εύκολες και άνετες λύσεις μεταφοράς κατά τη διαμονή τους στη Θάσο. Καταλαβαίνουμε τη σημασία μιας αξιόπιστης μεταφοράς με σκοπό να ανακαλύψει ο επισκέπτης τις παραλίες, τα χωριά και τα όμορφα τοπία του νησιού. Ο στόλος μας χάρη στην μεγάλη γκάμα καλό συντηρημένων οχημάτων διασφαλίζει ότι οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους στη Θάσο με ηρεμία, γνωρίζοντας ότι έχουν στη διάθεσή τους ένα ασφαλές μέσο μεταφοράς.

Οι υπηρεσίες μας είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ταξιδιωτών που επισκέπτονται τη Θάσο. Είτε είστε ένας μόνος ταξιδιώτης που αναζητάτε την ελευθερία να εξερευνήσετε το νησί με τον δικό σας ρυθμό, ένα ζευγάρι που αναζητά μια ρομαντική απόδραση, μια οικογένεια που χρειάζεται ευρύχωρη και άνετη μεταφορά ή μια ομάδα φίλων που ξεκινούν μια περιπέτεια μαζί, η Potos Car Rentals έχει το τέλειο όχημα για εσάς. Απευθυνόμαστε τόσο σε τουρίστες όσο και σε επαγγελματίες, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές ενοικίασης για όλους τους προϋπολογισμούς και όλες τις προτιμήσεις. Προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες κάθε ταξιδιώτη που επιλέγει την Potos Car Rentals για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θάσο.

Video

Location

Contact Information

Address
Θάσος, Δήμος Θάσου, Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, 640 04, Ελλάδα
Phone
Zip/Post Code
64002
Social Info

Author Info

admin

Member since 2 years ago
View Profile

Contact Listings Owner Form

POTOS CAR RENTALS 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »